Psilohuasca ceremonie Psilohuasca ceremonie

De cubensis [magic mushroom] gecombineerd met de zaden van de harmala [plant], vormen de basis van de psilohuasca. De harmala zaden fungeren als MAO remmer.


De psilohuasca zal gegeven worden in de ceremonie. De (Paddo) ceremonie wordt gegeven in kleine groepjes onder begeleiding van professionele ervaringsdeskundigen. Hierdoor staan wij garant voor een unieke en persoonlijke ervaring. Gezien het feit dat de `set & setting´ hierbij van groot belang is, bieden wij je dit aan in een veilige en rustige omgeving. In deze omgeving ben je voorzien van alle gemakken  en waar je bovendien volledig kunt ontspannen zodat je kunt genieten van een optimale beleving van het medicijn.


Psilohuasca kan je helpen met je bewustzijn


Psilohuasca (Paddo ceremonie) brengt een subtiele, maar geleidelijk sterker wordende verandering in het bewustzijn teweeg. Het pakt het ego gereguleerde controlesysteem aan. Hierdoor wordt er een bredere perceptie waargenomen van wat voorheen voor ons verborgen lag. Wat diep in ons onderbewustzijn verscholen lag, passeert nu ons bewustzijn in een heldere, ongecensureerde vorm.


meer mbt de Psilohuasca ceremonie

Informatie

Tarief

Contact

Betalingsvoorwaarden

info@iboga-farm.nl


+31 6 14 93 25 83

De Psilohuasca ceremonies starten op zaterdag om 18u en zijn tot zondagmiddag 12u.


Kijk hier voor de beschikbaarheid

Bij vragen neem contact met ons op


De Psilohuasca ceremonie wordt op onze eigen locatie gegeven.


Met een Psilohuasca ceremonie heeft u een volledige Paddo ervaring.

De prijs van een Psilohuasca ceremonie

is € 175,-De Psilohuasca ceremonie is inclusief:


psilohuasca-ceremonie-paddo-ceremonie

Psilohuasca ceremonie

Door het ontdekken van je bewustzijn kunnen er zaken worden waargenomen zoals ze zijn, zonder dat het ego het kan vervormen. Je ziet de ware inner-werking van de geest en je zal versteld staan van de diepte die in je bewustzijn verborgen ligt.


Met deze nieuwe kennis en inzichten wordt het je een stuk duidelijker wat jouw verborgen beweegredenen zijn waar je voorheen geen kijk op had.


Het is in werkelijkheid een kijk in je eigen psychische opmaak waar je je nog lang over zult verbijsteren over hoe uniek en complex je in werkelijkheid bent. Met deze nieuwe inzichten herontdek je je ware ik en daarmee ook jouw volledige potentieel.


Psilohuasca de weg voorbij het ego


Hoe gaan we tijdens de ceremonie te werk

Het is van belang dat je volledig op je gemak bent en zo lekker ontspannen de (Magic Mushroom) ceremonie tegemoet gaat.


Wij zijn er in gespecialiseerd om je in een zodanige staat te brengen dat je zo goed mogelijk voorbereid je reis ingaat.


Je krijgt 5 gram gedroogde paddenstoelen (cubensis – Paddo) in combinatie met een MAO inhabiliter (Harmela zaden) aangeboden. De reis zal in een serene en donkere omgeving worden ondergaan waarbij de gehele ervaring het best tot zijn recht komt.


Onder het genot van meditatieve klanken zal de ervaring je wegdragen naar een ondoorgrondelijke diepte.


Wij, het team van Iboga-Farm, zullen er te allen tijde voor je zijn mocht je een herleiding nodig hebben. Wij zullen je tijdens je persoonlijk proces niet storen zodat je het maximale uit je ervaring kunt halen. Omdat wij een zeer ruime ervaring hebben op het gebied van psychidelica, voelen wij haarfijn aan wat je nodig hebt. In welke fase je ook verkeerd.  

We weten en begrijpen in welke staat je bent, dus mochten er vragen of suggesties opkomen tijdens je reis, helpen we je daar zo goed mogelijk in om deze uit te diepen mocht daar behoefte aan zijn.


Er is ook een aparte ruimte voor diegene die de stille ruimte willen verlaten. Daar kan er in een aangename sfeer gefilosofeerd worden of gewoon lekker weg te snoezelen op de muziek.


Kortom, de psilohuasca ceremonie is er volledig op ingericht om je ervaring tijdens de ceremonie zo volledig en comfortabel mogelijk te doen verlopen om vervolgens voldaan en tevreden de volgende dag nadat je weer volledig bent teruggekeerd, huiswaarts te gaan.


Zo kun je terugkijken op een unieke ervaring  hier bij ons op de Iboga-Farm waar wij garant staan voor mooie persoonlijke ceremonies.


Want wanneer je tevreden bent, dan pas is ons werk geklaard en zien wij je graag terug op een van onze andere ceremonies die wij met veel liefde en zorg organiseren


Aanmelden

iboga-farmPsilohuasca  ceremoniesWil je een  Afspraak  doordeweeks?  Vraag ons naar  de mogelijkhedenieder weekend  verschillende ceremoniesVoor boeking en informatie neem contact op  met info@iboga-farm.nl  Je ontvangt dan spoedig antwoord van ons