Bufo Alvarius ceremonie

Bufo Alvarius Ceremonie

Deze ceremonie, waarbij gebruik gemaakt wordt van het heilige sacrament van de bufo pad, wordt al vele jaren gebruikt, met goede resultaten.


Hierbij werk je aan je bewustzijn door zelfontdekking.


Waar je voorheen een ‘bewustzijn zonder identiteit’ was, ben je na de bufo alvarius ceremonie een zelfbewust persoon met een duidelijke identiteit.


Bufo Alvarius, stimulans voor het bewust zijn

Wat betekent het om een zelfbewust persoon met een identiteit te worden? Bufo Alvarius kan je helpen met je identiteit


Allereerst mag je erkennen dat dit altijd al zo is geweest. Je bewustzijn komt voort uit de biochemie van je lichaam en je hersenen.


Bij de ceremonie zijn wij, het team van Ibogafarm, bij je. Tijdens je hele reis zijn wij dan ook aanwezig, om je te begeleiden.


In het begin van je reis kunnen er psychedelische effecten plaatsvinden. Hierbij is het mogelijk dat je wordt opgenomen in een chemisch complexe gebeurtenis, gekenmerkt door een overbelasting van gedachten en perceptie en het verlies van het ruimte-tijd continuüm.
meer mbt de Bufo Alvarius ceremonie

Informatie

Tarief

De ceremonie zijn op zaterdag en zondag. Deze Bufo Alvarius ceremonies zijn van 10 tot 18u.


Kijk hiernaast op de agenda voor de beschikbaarheid.


De Bufo Alvarius ceremonie wordt op onze eigen locatie gegeven. Echter kan op verzoek de ceremonie ook extern gegeven worden.


De extra kosten voor de externe locatie, zullen worden doorbelast. De kosten komen dan bovenop de reguliere ceremoniekosten.  

Een Bufo Alvarius ceremonie is per persoon

€ 180,-De Bufo Alvarius ceremonie is inclusief:


Contact

Betalingsvoorwaarden

info@iboga-farm.nl


+31 6 14 93 25 83

Aanmelden

Bufo Alvarius Ceremonie

Zodra je, na de ceremonie, je bewust bent van

het feit dat je ware ´ik´ je zuivere bewustzijn is, ben je herboren in de diepste zin van het woord. Je bent eeuwig, net als de zon. Je bent hier, in je pure bewustzijn.


Tijd, ruimte, energie en materie zijn allemaal al aangemaakt in je. Deze re-identificatie als puur bewustzijn is de diepste en meest fundamentele wedergeboorte.


Een goede voorbereiding op de bufo alvarius ceremonie is van groot belang. Bereidt je lichaam en geest voor op het ritueel van de ceremonie. Een stabiele geest zorgt voor een betere en diepere ervaring, een juist gevoed en uitgerust lichaam is essentieel.


Drink tot 5 dagen voor de ceremonie geen alcohol, neem geen medicijnen tegen antidepressiva tot je en bedrijf geen sex. Deze stoffen kunnen leiden tot bijwerkingen die de ervaring aanzienlijk kunnen intensiveren. Neem een liter gezuiverd water bij je.


Begin aan de ceremonie vroeg op de dag, op een lege maar niet uitgehongerde maag.  Deze ceremonie is niet aanbevolen voor mensen met hart problemen, grote depressies of angsten.


Hoewel het volkomen veilig is kan lichamelijke druk, verminderde controle over je lichaam, veranderingen in de zwaartekracht, onderdrukking van de temperatuur regeling, pupil verwijding, misselijkheid en tijdverlies voorkomen.


Bij de ceremonie zijn wij, het team van Iboga-Farm, bij je. Tijdens je hele reis zijn wij dan ook aanwezig, om je te begeleiden.


In het begin van je reis kunnen er psychedelische effecten plaatsvinden.


Hierbij is het mogelijk dat je wordt opgenomen in een chemisch complexe gebeurtenis, gekenmerkt door een overbelasting van gedachten en perceptie en het verlies van het ruimte-tijd continuüm.


Het is belangrijk voor je dat je jezelf ontspant. Concentreer je op je ademhaling en ga mee in de ervaring. Na een paar minuten vervaagt de eerste intensiteit tot een aangenaam droomgevoel. De kleuren lijken helderder en mooier dan gebruikelijk


Tijdens de reis kan het zijn dat je stemming bijna euforisch wordt, met afwisseling van uitbarstingen in ongemotiveerd gelach.


Ook van belang zijn de terugkerende golven van de eerste ervaringen die op onverwachte momenten komen. Deze golven zijn een combinatie van het herscheppen van de ervaring op de productie van de moleculen van het lichaam.Tijdens of na deze golven is het aan te bevelen om te mediteren, yoga of andere vormen van zowel inspanning als ontspanning te beoefenen.Na je reis voel je jezelf heel erg levend en energetisch lichter. Sommigen beschrijven dit als een gevoel van wedergeboorte.

iboga-farm Bufo Alvarius Wil je een  Afspraak  doordeweeks?  Vraag ons naar  de mogelijkheden ieder weekend  verschillende ceremonies Voor boeking en informatie neem contact op  met info@iboga-farm.nl  Je ontvangt dan spoedig antwoord van ons