Home
  • Pure Ibogaine
  • Ta Extractie
  • Rootbark

Iboga ceremonies

Iboga ceremonies

we hebben 3 verschillende

Iboga ceremonies

Home Ceremonies Gastenboek Wie zijn wij Agenda Prijslijst Contact

Welkom bij Iboga Farm

We doen onze ceremonies door middel van rust en meditatie zodat je diep in jezelf je ware ‘ik’ zal vinden. Zo vinden we samen de oerkracht terug die in ons zit.


We zijn gevestigd in de prachtige ruime polders gelegen in Zeeuws-Vlaanderen. Omdat set en setting van groot belang is in ons vakgebied, hebben we onze ceremonie ruimte met zorg gekozen.


Iboga-Farm is opgericht in 2015 en is nieuw in Nederland. Iboga-Farm is gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, nabij het dorpje IJzendijke.


Vrij in het landschap, weg van de drukke stad, is Iboga-Farm bij uitstek geschikt.

Wij zijn Mike en Sander. Wij delen onze interesses op het psychedelische vlak reeds vele jaren en zijn daarnaast hechte vrienden.


Onze jarenlange kennis en ervaring hebben we gebundeld in onze ceremoniële werkwijze.


Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en respect in elkaar en dat laten we zien in onze professioneel persoonlijke begeleiding waarbij we humor niet uit het oog verliezen.


We onderscheiden ons met onze eigentijdse manier van werken.


De ceremonies zijn aangepast aan de tijd waar we in leven, zodat het voor een ieder goed aanvoelt.


Iboga-Farm staat voor spirituele groei Wie zijn wij

Wat kunnen wij van Iboga-Farm

voor jou betekenen?

Stop met roken


Ieder mens is anders. Maar Iboga heeft wereldwijd goede resultaten als het gaat om stoppen met roken. Iboga-Farm biedt u een ceremonie van 3 dagen (vaak succesvol).

Persoonlijke ontwikkeling


Op een (meestal) liefdevolle manier jezelf leren kennen met Iboga. Het helpt je inzicht te geven in jouw leven.

Verslaafd aan marihuana?


Niet alleen voor de doorsnee roker kan Iboga helpen, ook voor de blowers kan het een goede manier om deze verslaving achter zich te kunnen laten.

Leef jij in angst?


Iboga kan uitstekend helpen tegen angst. Het kan je helpen om deze te overwinnen om vervolgens weer in harmonie te kunnen leven.

Verbreek patronen


Roken is een mooi voorbeeld. Iboga kan je helpen realiseren dat het loslaten van zo'n verslaving makkelijk kan vanuit de eigen wilskracht.

Spirituele groei


Transformeer. Laat het hier en nu los en kom tot in een hoger bewustzijn. Vind innerlijke vrede. Aard lichaam en geest.

Boost & stimulans


Met gebruik van Kambo kunnen er positieve resultaten behaald worden bij het aanpakken van diverse zaken zoals; allergieën, maag.darm klachten, hoofdpijn, hoge bloeddruk, diabetes etc.

Stress & depressie


Het komt steeds vaker voor dat de druk waaronder wij als mensen staan soms wat te veel word. Iboga kan je helpen hiermee om te gaan.

ADD, ADHD & OCD


Iboga herstelt de balans. Zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Iboga kan uitstekend helpen bij bovengenoemde facetten.

Verslavingen


Het is niet gek dat er tegenwoordig veel gezocht wordt naar alternatieven. De aarde voorziet ons van alle mogelijkheden en ingrediënten. Iboga heeft ook een sterke krachtige werking.