• Pure Ibogaine
  • Ta Extractie
  • Rootbark

we hebben 3 verschillende

Iboga ceremonies

Iboga ceremonies

Home Ceremonies Gastenboek Wie zijn wij Agenda Prijslijst Contact

Ben zojuist in de hemel geweest, geen woorden zijn bedacht om dit te omschrijven.....wat een gift heb ik mijzelf gegeven.
Dichter bij je zelf kom je niet.
Het maakt niet uit wat ik zeg het komt niet eens in de buurt van wat het is.....

Wat moet je ervan verwachten denk je van te voren, is het euforisch, is het een high, zijn het mooie kleurrijke visuals.
Het is niks van dit alles, het is iets wat ons menselijke brein niet kent, daarom is het niet te beschrijven of te verfilmen.

Aan het begin vd ceremonie leer je een ademhalingstechniek, in,uit, in,uit waarna het glazen pijpje met het gif van de bufo-alvarius wordt opgewarmd en tegen je lippen wordt gedrukt, rustig zuigen totdat je niet meer kunt. Een fractie van een seconde voel je het branden in je lijf, vanaf dat moment.......licht, helder wit licht in de meeste zuivere vorm, langzaam wordt je 1 met dit licht. Er is geen zicht, geen reuk en geen smaak, geen geluid, gewoon helemaal niks alleen je eigen ziel, het is geluk in de meeste pure vorm. Het is de oorsprong. Het is een bezoek aan de andere kant....

Wanneer ik het filmpje van mij terug zie en aanhoor hoe ik erbij lag kan ik niks anders zeggen dan dat uit mijn lichaam ben geweest.
Wanneer je het gif inhaleert val je om en ga je liggen, een onrustig gedraai en dan lig je stil, grauw grijs gezicht, ogen half open zonder 1 teken van leven alsof je kijkt naar een overledene.
Kort daarna krijgt het gezicht kleur en glans, ogen stralen als nooit te voren, een lach verraad het kostbare geluk dat je op dat moment kent. Langzaam kom je terug.
Je opent je ogen en kijkt naar je handen, je benen, je lijf, nu besef je pas dat je lichaam niets anders is dan een tijdelijk transport middel. Je weet nu wie je bent....

Hierna volgen een paar uur van onbestemd gevoel, geen gedachtes geen gevoelens, gewoon verward van je net hebt doorgemaakt.

Nu moe, blij, trots en vol gevoel, liefst wil je het van de daken schreeuwen, doe dit!!!

Het pure geluk, de liefde en het zachte is alles wat er is....




Eric W.     15-4-2017

Bufo Alvarius Terug naar Gastenboek >